produkter04

Det här med e-handel kan vara lite knepigt. Även om jag beskriver hur tvålen luktar, känns och löddrar, så kanske den ändå inte uppfyller det du hade förväntat dig.

Och det vill jag verkligen inte.

Så. Om du mot all förmodan inte är nöjd med varan du har beställt, även om du har öppnat den och provat den, så har du full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar . Skicka ett mail till retur@skogsstigens.se med ordernr och vilken vara det gäller. Varan ska returneras i/med originalförpackning samt dina kunduppgifter. Efter att vi har mottagit varan så sätts pengar in på ditt konto. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Leveranstid
Leverans av beställa varor sker normalt inom 1-3 arbetsdagar om inget annat har angetts. Gäller dock med reservation för slutförsäljning och eventuella leveransförseningar. Vi meddelar i så fall detta så snart som möjligt.

Leveranssätt
Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt närmaste utlämningsställe. Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska detta omedelbart anmälas till Posten eller utlämningsstället.

Fraktkostnad
Fri frakt när du beställer varor över 300 kr. Fraktkostnaden under 300 kr är 39 kr

 

Comments are closed.